Masa yang paling mudah untuk menghamil

Pakar dan rakan-rakannya meminta lebih daripada 50 orang ramai untuk menguji masa yang senang untuk kehamilan, mereka menyediakan dua sampel, satu pada 7:30 am dan satu lagi pada 5:30 pm. Eksperimen didapati bahawa 75% daripada lelaki di ekstrak petang jumlah isi padu air mani yang amat pekat, dan juga pergerakan sperma pantas juga agak besar. Beliau juga menyatakan bahawa kajian saintifik telah lama mendapati bahawa hormon memainkan peranan penting dalam mempengaruhi kesuburan wanita, dan bahawa ia menyebabkan kebanyakan wanita menumpukan perhatian mereka pada tempoh ovulasi pada 5-7 petang.

Jadi, cubalah mengatur suami isteri bersama masa pada sebelah petang 5-7, bukan sahaja yang paling mudah untuk menghamil, lelaki juga boleh menyediakan sperma berkualiti tinggi.

 

Tempoh subur

Setiap bulan sebelum dan selepas tempoh ovulasi. Algoritma ovulasi: dari 1th seterusnya dalam hari, mengira, Hitung mundur 14 hari atau tolak 14 hari hari ovulasi, hari ovulasi dan pertama 5 hari dan selepas 4 hari Tambah bersama dipanggil tempoh ovulasi.

Dan sperma di tiub fallopio wanita survival masa 12-48 jam, jadi dalam ovulasi wanita dalam tempoh adalah masa yang paling mudah hamil, penyediaan suami dan isteri terutamanya dikira masa ini.

 

Masa yang paling sukar menghamil

Saintis percaya bahawa masa tempahan subur tahun adalah matahari 12 jam sehari, hari untuk mengekalkan suhu pada hari 10-22 darjah Celsius. Iaitu musim bunga dan musim luruh, dan perubatan tradisional Cina di China, perayaan musim bunga adalah pertumbuhan tiap-tiap sesuatu, orang harus mematuhi hujan sifat, Qingming, sebelum dan selepas dunia blend, tetapi juga terpakai kepada pasangan, maka musim bunga adalah masa terbaik untuk hamil, tetapi kerana wanita hanya satu telur setiap bulan, dalam kata-kata mengandung spring hanya 3 ke 4 kali, Jadi inilah masa yang paling sukar untuk memahami kehamilan.

 

Semoga mencuba dan semoga berjaya mengandung kepada pasangan suami isteri. Janganlah putus asa ~

(Visited 45 times, 1 visits today)